Viihdespektaakkeli-podcast

Rentoa paskapuhetta, diippiä shittiä ja tunteellista turinaa Рelämää suuremmalla rakkaudella!

Viihdespektaakkeli Podcastissa haastatellaan inspiroivia ja mielenkiintoisia ihmisiä, jotka työskentelevät taiteen ja viihteen parissa. Miten ja miksi nämä ihmiset ovat ajautuneet siihen asemaan, jossa nyt ovat, ja minkälaisten aallonharjojen ja ojanpohjien kautta he ovat löytäneet oman intohimonsa?

Viimeisin podcast-jakso

Ilkka Heiskanen

Täys ralli päälle, kuuluu näyttelijä Ilkka Heiskasen motto.
Melkoista rallia hänen elämänsä onkin ollut, sillä vauhdikkaiden käänteiden jälkeen hänestä on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Myös näyttämöiden ulkopuolella on räiskynyt, sillä kutsumus näyttelijän ammattiin löytyi aikoinaan Yhdysvalloissa rodeohärän hengenvaarallisessa käsittelyssä, ja kerran kiihtyneessä tilassa ollut mies jouduttiin viemään käsiraudoissa suoraan teatteriesityksestä poliisiasemalle rauhoittumaan.

Mistä hänen hillitön energiansa kumpuaa? Onko täysi ralli laantumassa pikkuhiljaa leppoisaksi sunnuntaiajeluksi?

Kausi 2, Jakso 3   |   60 min

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Muut jaksot

Haastattelussa Ilkka Heiskanen

T√§ys ralli p√§√§lle, kuuluu n√§yttelij√§ Ilkka Heiskasen motto. Melkoista rallia h√§nen el√§m√§ns√§ onkin ollut, sill√§ vauhdikkaiden k√§√§nteiden j√§lkeen h√§nest√§ on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Kuuntele podcast…

Haastattelussa Seela Sella

Kaikki rakastavat Seela Sellaa! Seelan ura on kestänyt jo yli 60 vuotta eikä loppua näy. Kuuntele mielenkiintoinen podcast!

Haastattelussa Aira Samulin

Suomalaisen tanssin ja muodin ikoni Aira Samulin raivasi tiensä jo kolmekymppisenä suurten muotitalojen johtajaksi, ja menestys jatkui tanssia ja muotinäytöksiä yhdistävien jättimäisten showkokonaisuuksien luojana. Nykyisin Airalla on ikää mittarissa 94, mutta virtaa riittää edelleen.

Välikaronkka

Uuden kauden avaavassa jaksossa niputetaan yhteen Viihdespektaakkeli Podcastin ensimmäinen tuotantokausi ja luodaan katsahdus seuraavan tuotantokauden osalta.

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haastattelussa Ola Tuominen

‚ÄúViimein kaikki on hyvin‚ÄĚ. Freelance-n√§yttelij√§ Ola Tuominen on ihastuttanut hunajaisella √§√§nell√§√§n romantiikan n√§lk√§isi√§ tv-katsojia jo 15 vuoden ajan.

Haastattelussa Mikko Alatalo

Muusikkolegenda Mikko Alatalo on valloittanut sinisankaiset lasit silmillään estradeja jo 70-luvulta asti. Tänä vuonna Mikolla on paljon syytä juhlaan, sillä vappuna tulee täyteen kunnioitettavat 70 vuotta. Kuuntele mielenkiintoinen podcast.

Uusi jakso joka viikon lauantai!

Haluatko ehdottaa vierasta tai tulla itse vieraaksi?

>>Lähetä meille viestiä

Kuuntele podcastia seuraavissa palveluissa:

Spotify

Apple Podcast