Viihdespektaakkeli-podcast

Rentoa paskapuhetta, diippiä shittiä ja tunteellista turinaa Рelämää suuremmalla rakkaudella!

Viihdespektaakkeli Podcastissa haastatellaan inspiroivia ja mielenkiintoisia ihmisiä, jotka työskentelevät taiteen ja viihteen parissa. Miten ja miksi nämä ihmiset ovat ajautuneet siihen asemaan, jossa nyt ovat, ja minkälaisten aallonharjojen ja ojanpohjien kautta he ovat löytäneet oman intohimonsa?

Viimeisin podcast-jakso

Jarmo Mäkinen

N√§yttelij√§ Jarmo M√§kinen on Ruotsissa koko kansan julkkis ja Van Dammen hyv√§ kaveri. Taiteilijaurallaan t√§ysin omia polkujaan kulkenut esiintyj√§ valmistui Turkan Teatterikoulun r√§√§kist√§ j√§rjiss√§√§n ja ty√∂llistyi varsin pian raamikkaan ulkomuotonsa vuoksi l√§hinn√§ psykopaattien ja murhamiesten rooleihin. 90-luvun puoliv√§liss√§ ura otti t√§ysk√§√§nteen, kun h√§net palkattiin ruotsalaiseen J√§garna-trilleriin. Elokuvasta tuli k√§sitt√§m√§t√∂n menestys, joka naulasi Jarmon jalat tukevasti naapurimaamme maaper√§lle. Siit√§ l√§htien h√§n onkin saanut tehd√§ ty√∂ns√§ p√§√§asiassa ulkomailla ‚Äď aina Italiassa ja Hollywoodissa asti. Kuinka Jarmosta tuli Ruotsin supert√§hti? Ent√§ mit√§ seikkailuja h√§n koki Los Angelesin kaoottisen viihdeteollisuuden py√∂rteiss√§?

Kausi 2, Jakso 4   |   50 min

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Muut jaksot

Haastattelussa Elsa Saisio

N√§yttelij√§ Elsa Saisio kertoo uudessa Viihdespektaakkeli podcastissa el√§v√§ns√§ parhaillaan taiteellista etsikkoaikaa. Elsa kasvoi taiteellisessa kodissa ja singahti jo varhain estradeille. Kuuntele…

Haastattelussa Jarmo Mäkinen

N√§yttelij√§ Jarmo M√§kinen on Ruotsissa koko kansan julkkis ja Van Dammen hyv√§ kaveri. Taiteilijaurallaan t√§ysin omia polkujaan kulkenut esiintyj√§ valmistui Turkan Teatterikoulun r√§√§kist√§. Kuuntele…

Haastattelussa Ilkka Heiskanen

T√§ys ralli p√§√§lle, kuuluu n√§yttelij√§ Ilkka Heiskasen motto. Melkoista rallia h√§nen el√§m√§ns√§ onkin ollut, sill√§ vauhdikkaiden k√§√§nteiden j√§lkeen h√§nest√§ on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Kuuntele podcast…

Haastattelussa Seela Sella

Kaikki rakastavat Seela Sellaa! Seelan ura on kestänyt jo yli 60 vuotta eikä loppua näy. Kuuntele mielenkiintoinen podcast!

Haastattelussa Aira Samulin

Suomalaisen tanssin ja muodin ikoni Aira Samulin raivasi tiensä jo kolmekymppisenä suurten muotitalojen johtajaksi, ja menestys jatkui tanssia ja muotinäytöksiä yhdistävien jättimäisten showkokonaisuuksien luojana. Nykyisin Airalla on ikää mittarissa 94, mutta virtaa riittää edelleen.

Välikaronkka

Uuden kauden avaavassa jaksossa niputetaan yhteen Viihdespektaakkeli Podcastin ensimmäinen tuotantokausi ja luodaan katsahdus seuraavan tuotantokauden osalta.

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Uusi jakso joka viikon lauantai!

Haluatko ehdottaa vierasta tai tulla itse vieraaksi?

>>Lähetä meille viestiä

Kuuntele podcastia seuraavissa palveluissa:

Spotify

Apple Podcast