Harri Penttilä

Harri Penttilä

näyttelijä

Harri Penttilä syntyi Vesilahden Narvassa vuonna 1982 keskelle kuuminta alkukasarin kukoistusta, kun David Hasselhoff huristeli kuvaputkitelkkarissa Ritari Ässänä, ja Kojo haistatti paskat koko maailmalle euroviisujen nollasaaliillaan. Harri sai varhaisvuosinaan kokea Kojon lausumat hyvin konkreettisesti, sillä hän varttui maitotilalla Vesilahden Narvassa jatkuvan lannanhajun ympäröimänä. Jokin esanssissa  on kuitenkin kolahtanut, sillä tällä hetkelläkin hän pitää samaisella paikalla omaa trendikästä luomutilaansa.

Harri ajautui traktorillaan lantakasojen keskeltä vahingossa teatterilavalle 90-luvun puolivälissä ja löysi siten toisen intohimonsa. Vuodet veivät ensin Tampereen Komediateatterin palvelukseen 2000-luvun alussa, ja sieltä suoraan parin vuoden kiinnitykselle Kouvolan teatteriin. Suhailtuaan vuosia teatterin ja lantakasojen välisessä ristivedossa, löysi hän lopulta kompromissin tehden nykyään peltotöiden lomasta teatteria sekä televisioviihdettä aina kun tilaus käy ja moottoritie on kuuma.

Laulaakin Harri osaa, ja on siten valittu koko Vesilahden alueen kaikkiaan neljän laulutaitoisen ihmisen joukosta monen orkesterin keulakuvaksi. Harri muuntuu sulavasti hevirokkarista kantrijuntiksi ja iskelmäprinssistä bilekuninkaaksi. Myös omaa musiikkia ilmestyi kansan kuultavaksi soololevyn ”Tule tyttö tanssimaan”-muodossa keväällä 2017 ja lisää on valitettavasti luvassa.

Tähän kaikkeen kun vielä lisää, että Harri on erittäin aktiivinen kunnallispolitiikassa ja järjestötoiminnassa, luulisi ettei hän enää ehdi syömään tai nukkumaan. Molempia hän kuitenkin todistettavasti tekee, mutta ainaisella valppaudella valmiina hyppäämään suoraan sängystä niin lavalle kuin navettaan.

Tästä syystä Harri on spektaakkeli.

Timo-Jarvela-profiili-1

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact