Välikaronkka

Kokoonnuimme taannoin V√§likaronkkaan ‚Äď yll√§tt√§en Harrin m√∂kille. Uuden kauden avaavassa jaksossa niputetaan yhteen Viihdespektaakkeli Podcastin ensimm√§inen tuotantokausi ja luodaan katsahdus seuraavan tuotantokauden osalta. Mutta kuka on Timo Rossi? Mik√§ ensimm√§isen kauden tarinoista j√§i Rikun mieleen? Ja mink√§ asian kanssa Harri on hiukan tuskastellut? Kuuntele!

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

1.1.2022

Podcastissa mukana

Timo Rossi
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Heiskanen

T√§ys ralli p√§√§lle, kuuluu n√§yttelij√§ Ilkka Heiskasen motto. Melkoista rallia h√§nen el√§m√§ns√§ onkin ollut, sill√§ vauhdikkaiden k√§√§nteiden j√§lkeen h√§nest√§ on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Kuuntele podcast…

Haastattelussa Seela Sella

Kaikki rakastavat Seela Sellaa! Seelan ura on kestänyt jo yli 60 vuotta eikä loppua näy. Kuuntele mielenkiintoinen podcast!

Haastattelussa Aira Samulin

Suomalaisen tanssin ja muodin ikoni Aira Samulin raivasi tiensä jo kolmekymppisenä suurten muotitalojen johtajaksi, ja menestys jatkui tanssia ja muotinäytöksiä yhdistävien jättimäisten showkokonaisuuksien luojana. Nykyisin Airalla on ikää mittarissa 94, mutta virtaa riittää edelleen.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact