Haastattelussa
Seela Sella

Kaikki rakastavat Seela Sellaa! Seelan ura on kestänyt jo yli 60 vuotta eikä loppua näy. 

Luontainen lahjakkuus ampaisi Teatterikouluun ensimmäisellä yrityksellään ja raivasi tiensä monen laitosteatterin kautta koko kansan suosikiksi. Lukuisista tv- ja elokuvarooleistaan huolimatta Seelan koti on teatterissa, jota kohtaan hän tuntee edelleen suurta intohimoa. 

Mikä mystinen voima ajaa Seelaa edelleen estradien loisteeseen? Onko hänellä vielä unelmarooleja? Mikä mahtaa olla syynä siihen, että juuri hän pystyy rapsuttelemaan suomalaista sielunmaisemaa juuri siitä oikeasta paikasta? 

Oletko jo kuunnellut Aira Samulinin haastattelun?

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

15.1.2022

Podcastissa mukana:

Seela Sella
Timo Rossi
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Heiskanen

T√§ys ralli p√§√§lle, kuuluu n√§yttelij√§ Ilkka Heiskasen motto. Melkoista rallia h√§nen el√§m√§ns√§ onkin ollut, sill√§ vauhdikkaiden k√§√§nteiden j√§lkeen h√§nest√§ on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Kuuntele podcast…

Haastattelussa Aira Samulin

Suomalaisen tanssin ja muodin ikoni Aira Samulin raivasi tiensä jo kolmekymppisenä suurten muotitalojen johtajaksi, ja menestys jatkui tanssia ja muotinäytöksiä yhdistävien jättimäisten showkokonaisuuksien luojana. Nykyisin Airalla on ikää mittarissa 94, mutta virtaa riittää edelleen.

Välikaronkka

Uuden kauden avaavassa jaksossa niputetaan yhteen Viihdespektaakkeli Podcastin ensimmäinen tuotantokausi ja luodaan katsahdus seuraavan tuotantokauden osalta.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact