Haastattelussa
Susanna Laine

Näyttelijä-juontaja Susanna Laine on noussut hiljalleen yhdeksi maamme suosituimmista viihteentekijöistä. Puoli Seitsemän- ja Tuttu Juttu Show -ohjelmista tuttu kaunotar on työssään häikäisevä moniosaaja, joka tuo positiivisella energiallaan valoa loskassa vaeltavan kansamme olohuoneisiin. Kuinka Susanna kykenee innostumaan työstään yhä uudestaan, vaikka hänen jaksamisensa onkin välillä ajautunut aivan äärirajoille? Miksiköhän ihmeessä hänestä ei kirjoiteta lainkaan törkyjuttuja? Entä onko misseys muodostunut taakaksi työuralle?

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

13.2.2021

Podcastissa mukana

Susanna Laine
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact