Haastattelussa
Ola Tuominen

‚ÄúViimein kaikki on hyvin‚ÄĚ. Freelance-n√§yttelij√§ Ola Tuominen on ihastuttanut hunajaisella √§√§nell√§√§n romantiikan n√§lk√§isi√§ tv-katsojia jo 15 vuoden ajan Ylen Satuh√§√§t- ja TV5:n Unelmah√§√§t-tv-ohjelmissa. Tuttuun √§√§neen on kiinnitetty huomiota niin kauppajonossa kuin baarissakin, ja kerran tunnistaminen on aiheuttanut jopa hysteerist√§ kirkumista.¬†

Alunperin ammattisotilaaksi tähdännyt nuorukainen teki aikoinaan täyskäännöksen ja löysi kutsumuksensa hieman toisenlaiselta sotatantereelta: teatterilavalta. Vuodet 85-93 Ola oli kiinnitetty Tampereen Työväen Teatteriin, kunnes hän otti ison riskin ja jättäytyi freelanceriksi. Vapaus on antanut mahdollisuuden valita mieluisia rooleja ja vältellä ikäviä työtovereita, mutta kuinka kylkiäisenä saapunutta epävarmuutta on oppinut sietämään? Entä mikä lopulta tekee hyvän näyttelijän? 

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

27.3.2021

Podcastissa mukana

Ola Tuominen
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact