Haastattelussa
Ola Tuominen

‚ÄúViimein kaikki on hyvin‚ÄĚ. Freelance-n√§yttelij√§ Ola Tuominen on ihastuttanut hunajaisella √§√§nell√§√§n romantiikan n√§lk√§isi√§ tv-katsojia jo 15 vuoden ajan Ylen Satuh√§√§t- ja TV5:n Unelmah√§√§t-tv-ohjelmissa. Tuttuun √§√§neen on kiinnitetty huomiota niin kauppajonossa kuin baarissakin, ja kerran tunnistaminen on aiheuttanut jopa hysteerist√§ kirkumista.¬†

Alunperin ammattisotilaaksi tähdännyt nuorukainen teki aikoinaan täyskäännöksen ja löysi kutsumuksensa hieman toisenlaiselta sotatantereelta: teatterilavalta. Vuodet 85-93 Ola oli kiinnitetty Tampereen Työväen Teatteriin, kunnes hän otti ison riskin ja jättäytyi freelanceriksi. Vapaus on antanut mahdollisuuden valita mieluisia rooleja ja vältellä ikäviä työtovereita, mutta kuinka kylkiäisenä saapunutta epävarmuutta on oppinut sietämään? Entä mikä lopulta tekee hyvän näyttelijän? 

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

27.3.2021

Podcastissa mukana

Ola Tuominen
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Heiskanen

T√§ys ralli p√§√§lle, kuuluu n√§yttelij√§ Ilkka Heiskasen motto. Melkoista rallia h√§nen el√§m√§ns√§ onkin ollut, sill√§ vauhdikkaiden k√§√§nteiden j√§lkeen h√§nest√§ on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Kuuntele podcast…

Haastattelussa Seela Sella

Kaikki rakastavat Seela Sellaa! Seelan ura on kestänyt jo yli 60 vuotta eikä loppua näy. Kuuntele mielenkiintoinen podcast!

Haastattelussa Aira Samulin

Suomalaisen tanssin ja muodin ikoni Aira Samulin raivasi tiensä jo kolmekymppisenä suurten muotitalojen johtajaksi, ja menestys jatkui tanssia ja muotinäytöksiä yhdistävien jättimäisten showkokonaisuuksien luojana. Nykyisin Airalla on ikää mittarissa 94, mutta virtaa riittää edelleen.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact