Haastattelussa
Mikko Alatalo

Muusikkolegenda Mikko Alatalo on valloittanut sinisankaiset lasit silmillään estradeja jo 70-luvulta asti. Tänä vuonna Mikolla on paljon syytä juhlaan, sillä vappuna tulee täyteen kunnioitettavat 70 vuotta, ja juhlavuonna nähdään niin uusia levyjulkaisuja kuin megaluokan konserttejakin, jos virustilanne vain sallii. Mikon yli 700 kappaleesta ja 6000 keikasta koostuva muusikkoura ei tietenkään ole riittänyt vielä alkuunkaan, sillä tokihan hän on lisäksi ahkeroinut menestyksekkäästi niin toimittajana, juontajana, tv-persoonana, hiihdonopettajana kuin poliitikkonakin. Tie ei kuitenkaan ole ollut helppo, sillä julkisuus on osoittanut hänelle viheliäisyytensä suosion heitellessä Suomen palvotuimmasta starasta unohdetuksi hylkiöksi ja lehdistön sylkykupiksi. Aina Mikko on kuitenkin luonut nahkansa uudelleen ja kömpinyt takaisin parrasvalojen loisteeseen. Mitä Mikko tuumii pitkästä urastaan? Onko hänellä vielä uskoa ihmiskuntaan? Entä mitä on piilotettu ikuisen hymyn ja sinisten sankojen taakse?

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

20.3.2021

Podcastissa mukana

Mikko Alatalo
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact