Haastattelussa
Jonne Järvelä

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Korpiklaani-yhtyeen solisti, perustaja ja suurshamaani Jonne Järvelä on luotsannut viulujen ja hanurien tahdittamaa metallikööriään jo liki 20 vuoden ajan ja koulinut Korpiklaanista tämän hetken kansainvälisesti menestyneimmän suomenkielisen yhtyeemme. Maapallo on kierretty jo muutamaan otteeseen, eikä hyvin öljytty rokkikone osoita lainkaan pysähtymisen merkkejä. Siitä osoituksena on myös bändin uunituore, järjestyksessään jo 11. albumi “Jylhä”. Korpiklaanin 20 vuoteen mahtuu paitsi ankaraa duunia, myös hillittömiä tarinoita ja kokemuksia muutamaksi eliniäksi. Miten nuori hevari pöhkööntyi kansanmusiikkiin? Miten Jonne kokee epäkiitollisen bändijohtajan roolinsa? Entä minkälainen heppu oli Lemmy Kilmister?

Julkaisupäivä

27.2.2021

Podcastissa mukana

Jonne Järvelä
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Erika Vikman

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkuräjähdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ”Cicciolina” -jättihitillään ylösnousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haastattelussa Ola Tuominen

Haastattelussa Ola Tuominen

“Viimein kaikki on hyvin”. Freelance-näyttelijä Ola Tuominen on ihastuttanut hunajaisella äänellään romantiikan nälkäisiä tv-katsojia jo 15 vuoden ajan.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact