Haastattelussa
Anu Niemi

Näyttelijä-ohjaaja Anu Niemi ihastutti arkeamme Ylen Uusi päivä -sarjan Minna Haavistona peräti kahdeksan vuoden ajan. Suosikkisarjan lisäksi Anu on tehnyt jo vuosikymmenten uran näyttämöillä esimerkiksi Tampereen Komediateatterin pitkäaikaisena kasvona. Anun toisena intohimona on näyttelemisen lisäksi jo pitkään ollut opetustyö, jonka parissa hän on saanut paitsi saatella estradien maailmaan uusia lahjakkuuksia, myös auttaa hankalissa oloissa taistelevia nuoria pääsemään uudestaan elämän syrjään kiinni. Nykyisin Anu pyörittää myös suosittua jooga-studiotaan, jossa hän pääsee toteuttamaan uudella tavalla monia teatterista haalittuja oppejaan.

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

13.3.2021

Podcastissa mukana

Anu Niemi
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact