Haastattelussa
Anu Niemi

Näyttelijä-ohjaaja Anu Niemi ihastutti arkeamme Ylen Uusi päivä -sarjan Minna Haavistona peräti kahdeksan vuoden ajan. Suosikkisarjan lisäksi Anu on tehnyt jo vuosikymmenten uran näyttämöillä esimerkiksi Tampereen Komediateatterin pitkäaikaisena kasvona. Anun toisena intohimona on näyttelemisen lisäksi jo pitkään ollut opetustyö, jonka parissa hän on saanut paitsi saatella estradien maailmaan uusia lahjakkuuksia, myös auttaa hankalissa oloissa taistelevia nuoria pääsemään uudestaan elämän syrjään kiinni. Nykyisin Anu pyörittää myös suosittua jooga-studiotaan, jossa hän pääsee toteuttamaan uudella tavalla monia teatterista haalittuja oppejaan.

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

13.3.2021

Podcastissa mukana

Anu Niemi
Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Kuuntele seuraavissa palveluissa:

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Heiskanen

T√§ys ralli p√§√§lle, kuuluu n√§yttelij√§ Ilkka Heiskasen motto. Melkoista rallia h√§nen el√§m√§ns√§ onkin ollut, sill√§ vauhdikkaiden k√§√§nteiden j√§lkeen h√§nest√§ on tullut suomalaisen tv-viihteen, elokuvan ja teatteritaiteen luottomies. Kuuntele podcast…

Haastattelussa Seela Sella

Kaikki rakastavat Seela Sellaa! Seelan ura on kestänyt jo yli 60 vuotta eikä loppua näy. Kuuntele mielenkiintoinen podcast!

Haastattelussa Aira Samulin

Suomalaisen tanssin ja muodin ikoni Aira Samulin raivasi tiensä jo kolmekymppisenä suurten muotitalojen johtajaksi, ja menestys jatkui tanssia ja muotinäytöksiä yhdistävien jättimäisten showkokonaisuuksien luojana. Nykyisin Airalla on ikää mittarissa 94, mutta virtaa riittää edelleen.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact