Alkukaronkka

Viihdespektaakkelin perustajat Harri Penttilä, Riku Lempinen ja Timo Järvelä kokoontuvat mökille kaljottelemaan ja kertovat uunituoreen podcastin syntytarinan sekä perimmäisen tarkoituksen. Kolme teatterimaailmassa tutustunutta kaverusta joutuvat uuden haasteen äärelle, kun haastattelupöytään istahtavat kovan luokan viihdeammattilaiset uskomattomine tarinoineen. Kiehtovassa alkujaksossa miehet intoutuvat myös luotaamaan toisiaan ihmisinä ja ystävinä: Miksi Harri on aina myöhässä? Onko Timon pakko jöpöttää? Miksei kukaan ymmärrä, mitä Riku tekee työkseen?

Kuuntele podcast seuraavissa palveluissa painamalla haluamaasi logoa tai Youtubessa:

 

Julkaisupäivä

6.2.2021

Podcastissa mukana

Timo Järvelä
Harri Penttilä
Riku Lempinen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Haastattelussa Ilkka Koivula

Näyttelijälegenda Ilkka Koivula on tehnyt upean uran niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Suurelle yleisölle Ilkka on tuttu Timo Koivusalon ja Aki Kaurismäen elokuvista, mutta unohtaa ei sovi myöskään vuosikymmenten vankkaa uurastusta pitkin Suomen teattereita.

Haastattelussa Erika Vikman

Tasan vuosi sitten Uuden musiikin kilpailussa tapahtui alkur√§j√§hdys. Uusi, rohkea ja rietas Erika Vikman teki ‚ÄĚCicciolina‚ÄĚ -j√§ttihitill√§√§n yl√∂snousemuksensa ja oli valmis osoittamaan suomalaisen populaarimusiikin uuden suunnan.

Haastattelussa Tapio Liinoja

Näyttelijä Tapio Liinoja on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran viihteen moniottelijana suurista elokuva- ja tv-rooleista levyttäväksi muusikoksi asti.

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Contact